Det närmar sig

snart öppnar Ikea, kan ni förstå de??? Nej jag tror inte det är sant föränn man är där och trängs med alla , kanske skor med stålhätta vore bra och vässade armbågar! Det är nog många med mig som väntar på att dom ska öppna, mycke som ska handlas. Och så tänker man hela tiden på att de och de och de skulle jag behöva men jag väntar till Ikea slår upp porten, och himmelriket för alla shoppingglada människor öppnar sig, Amen.

Man får be sambon börja jobba massor med övertid, ja han kan ju gärna ta ett extra jobb också så man har slantar att handla för. Fast någon invignings yra hinner jag inte med för jag ska jobba em, och har man en gång satt sin fot in på Ikea lär man ju inte hitta ut därifrån på hela dagen. Vore just snyggt och behöva ringa jobbet och förklara att man gått vilse bland alla hyllor på Ikea. Fast såna gånger vore det bra om man kunde klona sig, attans också det skulle vara bra att kunna göra det varje år ett par månader före jul så man skulle hinna med allt pyssel, eller så skulle jag tacka ja till ett par extra armar.  Näpp nu får jag sluta med svamlet, måste börja sy på väskan jag lovade åt grannen...dyker kanske upp hos dig på kvällskaffe imorgon(onsdag) =).

Hej då alla bloggare och tjuvläsare.!


Vaddå storm!!!!!???

Var då om jag får fråga, här snöar det och blåser som det brukar göra på vintern, men nån storm har jag inte sett till och ändå var jag ute och leta =) Jag som bunkrat upp med värmeljus och annat mys för här går strömmen så fort det blir storm.... Nåja jag har ju fått sitta och brumma med min kära maskin istället och fått massor med roligt färdigt!!! Fiiiiiiaaaaaa joko sie tulet hakehmaan sinun autfitin? mie ootan posket punasena ja pannu kuumana!

Ikväll är det idol, få se vam som åker ut. Sen var det väl inte så mycke mer på tv ikväll joo heybabberiba (säkert felstavat). Nä nu måste jag sätta mig vid maskinen så jag får det och gå ihop idag också. Skulle bara säga att snart är det dags att köra igång med Jul-cd skivor...ååå va kul, längtar ... undra vars jag har mina skivor , man måste börja i god tid så man kommer in i rätt stämmning, min tomte har redan dykt upp, han sitter och vaktar på hyllan..... Hej då.

Och än slank han hit...

Ja i morse var det inte minsann trevligt väder,( klev faktiskt upp 5.45) underkylt regn är det värsta jag vet. Jag fick stanna på väg till jobbet för att skrapa bort is från rutan, sen var det bara på med full värme riktat mot rutan (uj uj uj va svettigt det blev , jag gillar inte att ha det är för varmt i bilen). Nå jag kom fram utan att varit och kollat in diken o dyl. Kan det inte komma en rejäl snöstorm istället....den är nog på väg om man kan lita på vädergubbarna men jag är ledig i helgen( Vivi kom och hälsa på!!!!!) och får kura inne , mysigt.

Idag har jag varit barnvakt efter jobbet, jättekul för lillstumpan som jag var hos är sååå snäll, och sämre blev det inte, man blev ju bjuden på middag som tack för hjälpen. Va skönt och slippa tänka på middag hemma, nej snabt som ögat messa jag sambon och meddela att jag äter borta, laga middag åt er själva!!!!  Mer såna dagar, tack. Näpp nu är det dags att vara lite kreativ.... hej hopp, spottkopp!!!

Är det nån som är vaken ännu?

annars får ni väl läsa detta imorgon. Konstigt att man alltid ska vara så sent ute, ja ja man har ju annat för sig än att sitta och blogga som tex åka till seskis och hälsa på!!Alltid lika kul (kram på er) för man vet ju att när man sätter sig vid datorn en "liten stund" så brukar det gå minst en timme av bara farten och jag skulle egentligen göra helt annat nu , men tänkte att jag kollar bara lite..... Nä nu ska jag återgå till det jag nyss höll på med, försöka pussla ihop en korsett... få se om jag lyckas sen ska jag kolla lite på "helt hysteriskt" en galen serie, en annan skitbra serie är "that `70show" jag gillar morsan i den serien, är nog lika hispig som hon, eller? Näpp nu blev det inte mycke sagt eller gjort. Fääärdig för denna gång.

Gnatt folks!


Ögonfröjd!

Ja vem ska man nu drägla tröjan blöt för när Snäckan blev utröstad?????VEM , ingen snyft. Men som man säger "underbart är kort". Men erkänn alla läsare/tjuvkikare att han e snygg , Snäckan alltså.  Markus är definitivt Idol 2006.

Söndag igen , veckorna formligen rusar framåt, snart är det 1:a advent ( undra vem som får först upp julgardiner och julejus i år Vivi????) Neej vi tävlar inte....Jag skulle behöva ögon i nacken just nu för på tv pågår just fotbollsmatch med mitt favvolag Barcelona, mycke snygga killar och snabba fötter. =) Håller på och vrida nacken av mig.  Har införskaffat mig en ny cd skiva med gruppen " Poets of the fall" den ääärrrr sååååå jääävla bra, jag öser på i bilen så bilrutorna skakar och strumporna åker ner till anklarna om jag nu överhuvudtaget har på mig några. Äckligt med varma fötter...

Var till Luleå på barndop igår och träffa lite släkten också, kul. Bara jag och samboronbon, killarna var inte så intresserade. De e inte mycke dom är intresserade av,  dator, mat, godis dator dator dator. inga flickvänner mig veterligen, fast kanske lite cybersex va vet jag, fnisssssss. Till veckan ska jag visst sy lite häx kläder, fast inte till mig själv, nej mina egna är made in Taiwan och kvasten har jag ställt på bron! Nej det här blev synnerligen svamligt.  Nu tänker jag kolla på fotboll, så solong folks.

Hello folks!

Ännu en dag närmare döden, som gamlingarna brukar säga och dom har ju rätt, fast int sitter jag och räknar mina dagar. Vivi GI lasagnen var jätte god, fast jag tycker ju inte att squashen har så mycke smak (kom och hämta recept. Var du förresten och fynda nåt på Marimekko?)

Lisa jag håller med dig att bilden av schäfer hundar är ofta den du beskrev,men i många fall är det nog fel istället på hundföraren. Alltför många har hundar som dom inte kan hantera på rätt sätt, där tycker jag faktiskt att uppfödarna också har ett ansvar att dom inte säljer hundar kors och tvärs till vilka idioter som helst. Och det där med kopplet kort, jag menade bara att man kan ju hålla in hunden om man möter nån på prommisen, inte nu hela tiden....Vilken jäääädra följetong det här blev nu =).

Slängde just ett öga på termometern........ -8.6  jädrars va kallt, det blir till att skrapa bilruta imorgon, nej förresten jag har ju kupevärmare som förhoppningsvis tinar rutan något, inte kul att stå och skrapa ruta kl 6 på morgonen. GI funkar bra fast lite abstinens har man så jag tror faktiskt att jag ska gå i sömnen inatt och äta lite vienetta glass och mammas hembakta pepparkakor som hon propsade på mig igår, taa nuu åt pojkarna. Fasiken va snopet om jag vaknar med pepparkakssmulor på kudden imorgon....Nej dags att hoppa ner lopplådan,  "pää tyynylle ja unta päähän"




Tiden går....

När man har roligt, dvs sitter med min kära......symaskin. En dopklänning hann jag med igår (bild kommer senare ). Första veckan med GI, är varken hungrig el trött, har ingen abstinens, saknar varken bröd el godis, fast glass är jag sugen på, men det är väl bara för att jag vet att det finns i frysen. Måste nog gå och klämma på vienetta kartongen och kanske glutta in i den också lite... näää nu skojar jag !  Har varit på ranten med min svägerska, tygaffär, garnaffär och så lite nyttig GI mat, så imorgon blir det squash lasagne till middag . Och sysslolös kan man inte vara , nej inte en minut, här ska stickas vantar och halsduk. Flitens lampa lyser långt in på småtimmarna.  Nähä om man skulle göra ett ryck och steka färdigt köttfärsen till imorgon, då är ju nästan halva middagen färdig.

Hej hopp gummi s   n   o   d   d ( ha , snuskhumrar, där fick ni ! =D )


Äntligen!

Äntligen har jag också en alldeles egen blogg, tusen tack min käre svägerska Fia =), var skulle jag vara utan dig ???? ( jo jag skulle förmodligen sitta och "tjuvläsa" alla andras bloggar och sucka i min ensamhet) Fast int tjuvläser jag, har man skaffat blogg så fååååår man räkna med att alla läser den. Och int sitter jag och suckar, sååå tråkigt har jag nog aldrig att jag sitter och suckar , nej jag sitter mest och kluckar....av skratt, kan man säga att man kluckar av skratt??? Ok, jag kan i allafall.

Nåja nån måtta får det vara med roligheterna, nu ska jag sätta igång med det jag mest brukar sysselsätta mig med under min vakna tid, om jag nu int är på jobbet eller sitter och "kluckar",nämligen att sy.
Hej då och vinke vink......


Första inlägget

Testar lite...