Julklappar

Hej och hå, ja nu har jag beställt första julklappen för i år... snacka om att vara i god tid (gjorde det igår). Nåja och har flera till på lut, det är ju bara fjuttiga 87 dagar till Julafton.

Har jobbar helg, uj uj uj det var ett tag sen sist, närmare bestämt i juli.... nåja det gick det med och nu är jag ledig ett par dagar =). Tänkte ägna mig åt följande : städa lite, hälsa på i sjumilaskogen, träffa gulleponken R (redan imorgon), försöka hitta och köpa nya gardiner till tv rummet, nu vill jag ha panelgardiner. Försöka göra en veckomatsedel, baka, skicka brev till min gode vän M i Småland... jaa fullt upp med andra ord.

Förra söndag hade jag ljusparty, Tackar och bockar och niger djupt till er som var hit... det blev en mycket trevlig kväll, nu väntar vi med spänning på leveransen. I tisdags hade jag lite körigt=), först jobbade jag sen åkte jag och gratta min vän M och sen snabbt hem efter en trevlig fikastund, jag hade bjudit hem mina tjejer på middag (tacopaj), mums va gott.  (nästa gång blir det nog hemlagad pizza).

Nähäpps nu ska jag surfa vidare igen, ska nog snart och sova .....zzzz

Heippa

Tillbaks

till den gråa vardagen igen... Tänk vad två veckor flyger iväg när man har roligt...för det måste jag nog iaf erkänna att jag haft när kusin vitamin har varit på besök. Det var ju 2 år sen sist så det var på tiden att hon kom och hälsade på. Hon är ju som hon är ( det vet ni alla som träffat henne), och jag tänkte HJÄLP när hon sa att hon blir här 2 veckor.... hur ska jag orka... Men gud vad vi har skrattat (och vad länge jag kommer att leva), jag tog faktiskt lite extra semester när hon kom.  Vi blir som tonåringar igen, helt sjukt. Det börjar redan nästan innan man slår upp ögonen..... våra skämt, känns som varenda gång man öppnar munnen så kommer det bara galenskaper... sån är hon, och det smittar av sig på mig iaf. Sambon kan ju tycka att vi är liiiite jobbiga =) nåja det bjuder jag på, och det lever jag länge på ..... och hon har redan planerat ev en tripp hit till våren mars , april nån gång.

Annars då, jobbar och sliter, var till eurokangas och köpte tyg till en stol som jag länge tänkt klä om. Just nu är det ett äckligt grönt tyg på den. Stommen är troligtvis i ek så jag målar inte över det (tänkte göra det först men nej jag ångrar mig). Utlovade bilderna får vänta tills jag bytt dator, det finns ingen plats i den här gamla härken och jag ids int börja rensa när vi ändå ska byta burk, bara jag kommer ihåg att köpa ett nytt nätaggregat el nåt sånt till den nya... ja nya och nya, får ärva av storsonen =). Nu ska jag surfa lite innan den nya serien på fyran börjar.... vad den nu hette ??? nåja den går kl 21.00

Hej hopp

Blev så glad

så jag måste bara skriva detta.... läste i Kurirens nättidning att HAPARANDA FÖRST I NORRLAND SOM FAIRTRADE CITY !!!! Såå braa... heja heja..... måste ju bara nämna att jag själv köper en hel del Fairtrade produkter som tex kaffet Classic Reko, visst det är dyrare men so what, det är ett jättegott kaffe. =)

Skallebank

Migrän, päänsärky.... ja fii faan nu är det bara att gå förbi chokladhyllan på affären.... och glömma allt vad julchoklad heter inte att förglömma dom goda chokladpåskäggen.....=( Har just idag kommit på varför jag har haft en sån jävla huvudvärk... choklad.... jag som älskar choklad helst schweizernöt.... nåja måste se det från den ljusa sidan..... får äta en påse hasselnötter istället, säkert lite nyttigare utan choklad. suck.

Här börjar sovrummet vara så gott som färdigt, njaa jag har inga golvlister än men dom är beställda och får dom nästa vecka. Måste fixa en sänggavel, tyvärr så var dörren för kort..... sen är det bara gardiner och lite kuddar som fattas. Just nu hänger det gardiner som jag lånat från tv-rummet. =) Kusin vitamin är och hälsar på, fast för tillfället besöker hon söstra mii i Bondersbyn, ska hämta hem henne imorgon så det blir lite liv i luckan igen. 

Nä nu jäklar kan jag inte sitta här mer , måste gå och lägga huvudet på kudden en stund, känns som nån vill komma ut ur pannan min....

Tjingeling.