Vilket omväxlande väder

vi har... regn , regn , och så lite regn.... Nåja perfekt dag för mig, slipper ha dåligt samvete för att jag jämt sitter inne och syr. Idag tänkte jag ta mig an morsans vardagsrums gardiner. Det är bara 4 längder som ska bara fållas så det lär ju gå fort. Tänkte även att jag skulle leverera dom idag till henne, för imorgon är det kanske sol och då tänkte jag faktiskt gräva lite i blombänkarna och kanske kratta lite. Tråkigt men men ...

Igår var vi med C till Kalix på Dressman och köpte kostym. Gud vad snygg han kommer att vara till studenten och vad duktiga dom är som jobbar där. Väl värt ett besök. Nu är det bara skorna som fattas för honom.  Nej nu måste jag fortsätta med gardinerna....

Hej hopp.

Nu är jag här igen!

Jaa jaa vilket j...a tjat det var då! Men jag har inte tid att sitta vid datorn just nånting.... jag ska bara sy och sy och sy och sy.......................... och sy . Nåja inte för att jag har nåt emot det, nej tvärtom.....  bara roligt. Och så är ju en klänning nästan färdig.. Ehum kom på attt jovisst jag jobbar ju också en hel del.  Det är faktiskt ganska skönt att jobba lite fm och em och var tredje helg, man har ju sina lediga dagar då mitt i veckan , slutet på veckan  osv. Jag skulle nog inte palla för att jobba "kontorstid". När skulle man då hinna fänna på tygaffärer och sånt ?????? Jo på lördag när alla andra också ränner. Nej gud så skönt nu är iaf jag ledig idag och imorgon. Sååååå gasen i botten Bernina!... Eller ska jag säga att det är en Porsche...!! Vaffö då undrar ni!? jo för i förra veckans Äntligen hemma hade dom en sån symaskin som jag har och tjejen sa att det är en Porsche....... symaskineras Porsche =)

Nej jag ska faktiskt vara lite social idag, ska åka och hälsa på morsan i Karunki och hänga upp nya köksgardiner åt henne , få se vad hon tycker om dom... jag fick ju fria händer med tyginköpet .... så det blev en söt liten gardinkappa som jag sydde igår åt henne.

Lisa, mönstret har inte kommit ännu .... men jag skulle nog tro att den kommer den här veckan, jag hör av mig isf. Sara, det skulle nog vara en sån klänning som även passar dig, en fin sommarklänning. Ska vi ta en syjunta ...... du syr och jag styr eller nåt?   Nej nu tror jag bestämt att någon ropar på mig i köket  ( säkert Inga den latmasken.... ) Bäst att fortsätta ... men först en smörgås med keso "grillad paprika" , jäklar vad den var god!

Heeej då!