Fyy f......n

för alla rattfyllon... jaa så har några såna åkt fast igen i helgen enligt länets tidningars nätupplaga. Och tack och lov att dom åket dit. Att det finns människor som sätter dit dom, bara bra, men det finns säkert många som ser mellan fingrarna också. Fyyy....  och undra vad farbror blå hade så brottom för i em här genom byn, körde säkert 200 knyck med blåljus och sirener tjutande.... ooops så är det ju bara 50 genom byn men har man brottom så har man.

Vad har hänt då , ja så mycket som att första semester veckan lider mot sitt slut och brudklänningen är klar och hämtad och snygg blev den såklart. Nu ska jag bara sy kusin M´s klänning som för övrigt är nästan klar den med. Sen börjar härjandet med sovrummet... nya tapeter och nytt golv, valnöt... snyggt som attans. Så nu kan jag kanske köpa gardinstång till sovrums fönstret också =). har ju inte haft nån gardin sen vi flytta, tur att det finns rullgardin iaf. Vi har haft besök av brorsdotter med pojkvän, jättetrevligt =)

Sen är det planerat besök på Ranua djurpark kommande vecka, och så skulle vi tydligen få besök till veckan av en kusin till mig, och så måste jag åka till sjumilaskogen och hälsa på, det var ett tag sen sist. Hade besök av kusin M med lille sonen idag, han är ju bara för härlig.... både jag o "gubben" är helt sålda.... vi vill gärna låna lilla R, han är såå charmig, glad o go.

Nej nu ska jag ta och surfa runt lite...

Tjingeling.

OOOOPs

Nä nu är det bäst man uppdaterar lite... hemska hot från morsanbaloo .... ;). Idag är det min första semester dag, och det regnar, vad annars, jag som beställt sol sol sol. Nåja vi fick ju tillräckligt av det igår iaf.

Vi var på dop igår , lilla söta systerdotter Elsa Li döptes igår. vädret var det bästa och sällskapet och fikat oxå.! Hade liksom fingret med i fikat. Jag bakade mjölkfritt,( drömmrulltårta och hallongrottor) vispade med elvispen så den dog... ja av ålderdom mest troligt för den var nog 20 år gammal. Så den ska jag skänka till familjen Segerlund... =). Sååå vad gör man nudå med 10 äggvitor som väntar på att bli till en fin fin marängtårta... och ingen visp.   jovars jag kan ju vispa för hand, men skulle inte tro det.  Nej jag har nog sneglat lite på en såndär Kitchen Aid Artisan..... bara sneglat, för min plånkka skriker som en stucken gris varje gång jag säger ordet Kitchen Aid. Som om det vore nåt fult ord då.

Egentligen inget fel med vädret, hade nog hoppats lite i smyg att det skull bli "inneväder", har nämligen en brudklänning som ska bli färdig till veckan ( och det blir den ju oxå) så alldeles utmärkt väder för mig, och för det andra så har jag 5 v semester ...... hinner nog sola oxå =)

Är du nöjd nu... morsanbaloo??? nu ska jag försöka komma in på Ranuazoo hemsidan, men våran dator vill riktigt inte... nåt med cookies... där ser man alla cookies är inte bra.!

Tjingeling.