GLADA VAPPEN

på er alla bloggisar och tjuvläsare!!! Jaa så var det nån som tyckte det var dags att uppdatera igen... men men vad har hänt så .... inte så jäkla mycke. Jag har suttit mest med min fina Bernina och gasat, det har blivit lite mammatröjor, några Alize tröjor, och så lite dockkläder.. och så lite balklänningsprovning däremellan, som idag. Nu kan jag sätta saxen i Lisas fina tyg....

Har varit och hjälpt morsan med flytten oxå, mycke tunga lådor som man  ska kånka, nåväl jag behövde iaf inte åka dit idag när möblemanget ska flyttas..... neeeej  min kära lillebror tyckte så här " vad ska du dit och göra , du är bara i vägen"... tar det med en nypa salt dock,  vi är bra på att munhuggas han och jag.  Nåja jag kan ju göra lite nytta här hemma istället.... fast måste kanske åka och handla lite kattmat och korv mm mm.

Finns det förresten nån som har en katt som vägrar äta torrfoder??? Våran kära Cesar är helt hopplös, sen han var liten unge så har han ratat torrfoder, och som jag har provat med olika sorter, kånkat hem en massa olika provpåsar, blötlaggt men nej. Han vägrar. Så då är det burkmat med bullar i gele som gäller och gärna lite korv, ost, pasta, yoghurt,  och annat smått och gott . Icke att glömma glass, sitter man med glasspinne så är det då säkert att han sitter och tigger ( och han brukar ju få det sista på pinnen). Jaa sån är han vår kära kisse som fyllde 7 år den 10 april. Han fick kokt löja och var så nöjd, och jag ännu nöjdare för jag fick i han hans avmasknings piller hur enkelt som helst, dvs jag stoppade pillret i en bit löja och han slukade det...... snacka om lättlurad. =) 

Nähä , om man skulle göra ett ryck nu här hemma.... ååå vad jag blev sugen på sima, och riktigt sockriga munkar.

Glada vappen på er alla.!

ÅÅÅÅÅÅ så jävla

bra jag är, *klappar mig själv på axeln*!  Har varit till Lisa med provklänningen.... sitter som gjutet efter lite nålande. Du kommer att vara sååå snygg i den Lisa! =) Var och köpte fodertyg ,dragkedja, tyll och tråd så nu är det bara brodyrtråden som saknas. Måste åka till Kalix på måndag. att jag inte kommit på det tidigare, suck nåja  det hinner jag nog med iaf. Nähä nu ska jag ta och röja lite och sen blir det dejt med Bernina hela em.

Hej hopp, javisst ja... Island med Eirikur  är fortfarande BÄST, roligt namn förresten Eirikur.=)

Idag

har jag varit på planerings möte hela förbajjade dan från kl 8.00-15.00.  Jo joo om det skulle vara nåt intressant men nähä, iof det handlar ju om jobbet, men som är inte sååå roliga , våra möten.... blää . Anyway jag överlevde iaf och så har vi fått äta på Minerva idag, god vegetarisk paj ( ja jag åt det i stället för fläskkarre för det är ju bara fläsk i den och jag gillar inte det när det guppar mellan tänderna , fläsket alltså)

Nu har jag gjort en provklänning åt Lisa och hon ska få prova den imorgon, hoppas att den sitter som en smäck =) och är den ok då tar det typ en kaffferast att sy den färdig, fast jag kom på att jag måste köpa fodertyget till den, gör det nog imorgon. Gud vad dagarna bara rusar iväg, snart är det sommar och semester. Och jag som har tidig semester i år ( från midsommarveckan och 4 veckor framåt) jag som gillar att ha seeeeen semester typ augusti. Jag är ingen som sitter och lapar sol, gillar inte när det blir för varmt, nej lagom är bäst. Nåja jag har ju dagar att ta senare oxå om det kniper. 

Sara, du kan ju komma när du vill hit, kolla bara att jag är hemma ( en bra ide eller hur!?)  Ikväll är det förhandsvisning på eurovisions låtar igen i ettan kl 20.00 måste kolla om nån kan bräcka Island från förra veckan. Han var ju suuuuper bra Eirikur. Nä nu får jag lämna över stolen åt storsonen, han hörs skramla med besticken, har nog ätit färdigt middagen nu. Ok det var allt denna gång, det kanske kommer mera redan imorgon, vem vet ....*flin*

Ha de´

Nå nudå

jag hoppas att ni blir nöjda med mitt inlägg för denna gång... jag vet inte när jag kan blogga igen, men men ska försöka iaf. Det är inte av lathet jag inte bloggat, nej ack nej. Det har uppstått problem med datorn ..... min o gubbens dator alltså =( . Har visst fått nåt virus... el nåt sånt, jättejobbigt att vara på nätet med en massa störningar . Nåja jag får nog köpa mig en ny dator nu, det var droppen.... och inte bara för allt virus nu också men jag har så liten hårddisk, litet minne mm mm mmm och det går inte att bygga mer i burken upplyste min storson mig . Nåh int är jag ledsen , tvärtom, nu kan jag ju välja vad jag vill till min nya burk istället =)  hittills har man fått ärva maskinen av ungarna.

Jaa vad har hänt den gångna veckan ??? jo det har varit födelsedagsfika hos morsan, jobb , jobb och åter jobb.  nu är jag iaf lite ledig och då har jag faktiskt tänkt att hinna med ett Lule besök, hälsa på hos morsan och hjälpa henne med diverse flyttbestyr, påbörja Lisas balklänning ( och helst göra den färdig före nästa onsdag), göra lite arkiverings jobb mm mm.

Igår var jag på Ikea med med Mia. Och gick i nästan 4 timmar, jisses vad snabbt tiden flöt iväg. Handla det gjorde jag också, fast inte såå mycke. Hade ett uppdrag och det var att köpa ett duschdraperi åt morsan... hittade ett för 59kr. bra och billigt, sen köpte jag en bricka som jag tyckte var perfekt för smörgåstårta och så en grej till men jag har glömt vad det var för någe... hmmm det är nog inte bara datorn som behöver nytt större minne.... ävenjag borde uppdatera mitt =) Och såklart att vi fikade, mums....

Jag har varit ut och sniffat luft som en stövare =) tänkte att efter regnet så brukar det lukta gott, men njaaa inte ännu, måste nog bli lite mer vår i luften först.   Jo nu kommer jag ihåg den tredje saken jag köpte på Ikea, en burk (liten typ 2dl) som innehöll en påse kryddkrasse frön och en liten torvbrikett,  jaaa ni har väl gissat rätt. En burk som man sår krasse i. Mia köpte en burk som man ska så basilika i så nu har vi en tävling om vem som har mest gröna fingrar.... ja jag vet ju att jag ligger i lä där men jag har lite handicap för krasse är väl lättodlat.=)

Nej nu ska jag sluta svamla och ge plats åt storsonen igen. ( jag får väl tjuvlåna datorn av honom när han sover)

Hej hopp!

Då var det så dax igen

för ett nytt inlägg. Har gått nästan en vecka sen sist *tar mig i örat*.. skärpning skärpning. Påsken är snart här och jag knåpar lite söta påskharar som jag ger bort. Det är ju så typiskt mig, jag har inget själv av det jag gör, nix pix jag tycker att det är mycke roligar att glädja andra, jag har ju glädjen att få göra dom.

Bakade bullar igår, mums. Fast jag har bara ätit 2 st själv, är inte så sugen när man står och bakar ut och gräddar, blir mätt på doften av nybakt.  Sen var jag och gratta Alize i efterskott, har inte sett tjejen på 2 veckor och hur glad hon blev när jag kom innanför dörren.... hon kom springande och bara kastade sig i famnen, man kan nog säga att man var välkommen där =) ( hon har fyllt 2 år).  Go fika där och lite surr... sen åkte jag hem och fixa middag till mig och grabbarna, det blev ris och strimlade kycklingfileer. Gubben jobbar em, vilket innebär att jag har knapprally by my self..... Efter middagen  tog jag en bullapåse i ena handen och en påskhare i den andra och gick över vägen till grannen och var lite social över några koppar kaffe. Tack för kaffet Vivi =) .

Nu ska jag jobba i dagarna 3 och helgen går i ledighets tecken med inplanerat födelsedagsfika hos mamma på söndag. Nähä om man skulle köra igång perculatorn och trycka igång kreativitets knappen igen.... Men jag tror att det blir kaffe och tidningen först, men då måste jag ut och hämta blaskan först och huga vad det är kallt där ute, det blåser ända in i benmärgen.... Sådärja nu kan ni väl vara nöjda för i dag iaf, få se om jag är lika snabb med nästa inlägg som med denna *S*

Då var det klart slut från mig. .... och god morgon allihopa =)