Badkar....

Vi har ett sånt här bubbel badkar ( ja inte nu precis den, men en liknande).


Men jag vill ha ett sånt här i stället:


Jaa jag vet, den är skitsnygg... vårat badrum är så litet så jag tycker att det är väldigt trångt med det där åbäket till hörn bubbelbadkar som vi har. Tänka sig att vi har bott här i huset nu 2 i månader och inte ens provbubblat... Knasigt eller????

Då var helgen nästan över.

Förstår inte vart tiden tar vägen ibland, fast idag har jag hunnit med mycke... igår var jag och "Lilla Sara"  *fniss* ute och ranta på stan lite. Jag hade ju tänkt köpa fönsterlamporna... trodde jag =( . Glad i hågen in på elvaruhuset, kikade först på allt
 och sen hittade jag lampan, fast den var ju iof i fel färg men ändå, tänkte att nooooog har dom den som jag ska ha men nej. Och inte skulle den komma in heller dom närmsta veckorna, oine vojne. Jag får väl börja ringa runt till affärer i Kalix o Luleå, dom kanske har den. Vem vet.

Nåja vi fortsatte till Jysk och ikano och garnaffären och där hittade jag det jag skulle ha men var tvungen att åka och hämta kontanter, hon tar inte emot kort, (garnaffären) så nu vet ni det också. När vi var på väg mot ica ringde syrran och sa att jag skulle få besök (mamma +  kusin med sambo), snabbt in på ica, handla lite och på vägen ut därifrån så hände nåt väldigt kul ( fast inte enligt Sara)....... Hon fick en påse av en clown som sa nåt... till snälla barn el åt det hållet..... jahaa ja jag fick då äntligen en liten dotter ....! Vad vi skratta hela vägen hem. Besöket hade redan kommit, så det blev snabbt på med kaffe och morsan tog kusinen + sambo på rundvandring i huset ( nu lät det som vi har ett jääääättte stort hus , fniss).

När besöket åkte hem bestämde vi ( jag o lillflickan) att vi drar till ikea. Fast egentligen så var det menat att vi skulle dit idag, men jag orkar inte vänta.. och där handlade jag

Kroken diskställ
                                                 


Malm byrå i ek, som vi ska ha som sängbord
                                                

och 3 förpackningar med värmeljus
                                               

Så idag har jag byggt ihop sängborden, vilket var väldigt enkelt. Sen har jag också tvättat 2 maskiner med kläder, manglat lakan, dammsugit överallt och även hunnit sticka lite på lilla Elsas kofta, snart klar med den också, bara ärmarna kvar att sticka och det gör jag nog ikväll =). Och sist men inte minst så lagade jag en god söndagsmiddag. Det bidde potatisgratäng och fläskkotletter. Måste ha varit extra gott el så var grabbarna extra hungriga för det blev inget kvar.... ja förutom matback till gubben.

Nej nu ska jag gå och sätta mig på soffan och sticka lite, tror nog att jag ska ta lite glass till efterrätt också.

Tjingeling.