En sån här

image22
borde jag skaffa! Finns på inreda.com  (tror jag). =)

Det börjar ta sig!

Hall och kök är ju i stort sett färdigt, bara att börja spika upp tavlor på väggarna. MEN måste tänka var man vill ha tavlorna för jag vill inte att väggarna ska se ut som en schweizerost =). Nåja jag/vi tänkte att vi inte ska tapetsera vardagsrummet... men men eftersom vi tog bort valvet så måste vi göra det ... fast först till sommaren..

Nu är det sovrummet som ska få sig en omgång. Jag har hittat tapeterna, en guldbrun fond och en ljus till resterande väggar. Och  så ska vi byta golv när man ändå är i farten..... hittade ett lite mörkare laminat. (nu har vi en gråbeige bubblig matta).  hi hiiii jag kan redan se hur sambon våndas.....åååå vad jag hittar på. Och när vi ska byta golv så ska vi ta bort skjutdörrarna och lägga golv ända in i garderoben, ta bort elfabackarna och måla garderoben invändigt i vitt och sätta upp hyllor istället, jag tror iaf att det blir bättre så. sen tillbaks med skjutdörrarna, men då ska dom gå jäms med väggen, inte som det är nu = lite utskjutande och det stör mig..... 

Och så måste jag ha en ny dammsugare, jag var på väg att inhandla den idag... men tänkte att kanske guuben vill vara med och bestämma... eller inte jag har iaf hittat den vi ska ha.... så det var de om bestämmandet =)


det var en pickeli liten bild nåja fram med förstoringsglaset så ser ni att det är en Miele! Nä om man skulle ta och hänga upp tvätten och få i sig lite lunch = laxlåda. Oj vad god den var....gjorde den igår men det blev kvar en portion så den är min. Och du Sjumilaskogen, jisses vad trött jag var efter den friluftsdagen.... men det var bara kul att vara där. Kommer snart igen på besök.

Hejs svejs!

Jahaa och vad vill ni då....

Jag ska skriva om...? Det var ju ett tag sen sist.. mycke har hänt och mycke har jag glömt.... hmmm.., nej jag försöker inte smita undan.. Nåja vi har firat våran 20 åring och sen syrras 20 åring ... så nu är kalasen slut för några veckor... Grabbarna klarade teorin utan problemas, och uppkörnings dagen är bokad! Nu blev jag nervös, fast jag inte behöver köra upp. Och skulle jag måsta göra det så skulle jag inte klara det... såå mycke nytt det verkar vara. Kul att ha S i bilen , man får kommentarer hela tiden ... men huuur kör du, du måste blinka där och tuta här fnissss.... nädå ingen fara jag kör som jag alltid gjort....

Vi har ju då hållit på att tapetsera, måla, tagit bort "valv" (kyrkport som mamma kallar det)... skulle lägga in bilder men hittar inte sladden.... suck stånk stön. Måste rota i helgen vart den tagit vägen. Nåja vi har iaf tagt bort fula struktur tapeter med bårder och målat panelen ljusgrå, den nya tapeten är randig antikvit ljusgrå. ÅÅÅ va det blev ljust och fint i hallen och köket. Det är samma färg på tapeten i hall och kök med den skillnaden att kökstapeten har smalare ränder. Nåja visst hade vi hjälp, annars skulle det aldrig bli klart, men har man så snäll svåger och svägerska , jaaa då blir det gjort.

Surfade på nätet idag och hittade en nätbutik som heter Mixin, där hittade jag ett nyckelskåp som jag vill ha :

image15
Den passar jättebra till nya hallen , sen hittade ja en passande dörrmatta också,

image17
Den har ju samma mönster som nyckelskåpet =). Jag hittade massor av annat också på den nätbutiken.

De om detta och nu till nåt helt annat, jag har varit till M och hälsat på, vi bestämde ( jaa iaf nästan) att vi ska på ikea på söndag. Jag har en lista på grejjer som ska inhandlas därifrån bla en vit Hemnes byrå, en Hemnes spegel i brunsvart, en sopkorg till syrummet, nya handtag till köksluckorna, värmeljus.... jaa listan kan göras hur lång som helst. Såå Sjumilaskogen, hör av dig om vilken tid du kan lämna byn =).

Nu ska jag gå och kolla på världens tråkigaste serie enligt sambon, nämligen Morden i Midsommer =)

tjing tjong!image19och ha en muuuuusig kväll.