Nu är jag också med.....

hmm.... med vad då??? jaaa fundera på det om ni orkar =) Sista sommar månaden är snart till ända, men jag vägrar dra på mig långbyxor och jacka, och absolut inga strumpor.  Funderar på och testa och se hur länge jag kan gå i shorts. Lär nog inte frysa i första taget ( med så mycke underhudsfett som är lagrat på mina lår) fniss. Fast nog glor folk lite skeptiskt, känns som man är helt utan kläder... men men jag är ju inte den som drar jackan på så fort solen slutar att skina och det regnar lite.  Jag provade faktiskt och ha på mig koftan idag när jag och S var på Ikea men men , framme vid restaurangen så var jag tvungen att ta av mig den. guuuuud så varmt =o.

Äntligen har friidrotts VM startat..... roooligt, jag ska minsann upp i natt och kolla... sen sova några timmar och fort som ögat en sväng till morsan... måste inna tillbaks tills eftermiddags passen går.... tur att jag är ledig =).

Jahaa har ni nu klurat ut vad jag är med...... okej okej. Var på Barnens Hus idag efter Ikea besöket  och  köpte mig ett " Eternity  II " pussel =) . Här ska pusslas... ska slå ihop våra kloka skallar och försöka vinna ...... joo jooo jag sa faktiskt bara  f ö r s ö k a vinna!

Näpp nu ska jag lulla ängen i ett par timmar.... ha det gott folks.=)

Hallååååå

jaa nuu är jag tillbaks, har lidit av värsta bloggtorkan, men se där regnet har gjort susen även här... oj oj oj. Semestern är slut för länge sedan, har minsann jobbat i 3 veckor redan. Och såååå länge till nästa semester ...... om man inte tar lite nu och då för jag har faktiskt lite dagar kvar , typ 11 eller nåt sånt.  Vad har jag sysslat med då ??  jaa bra fråga, nej men jag har faktiskt sytt mig 2 nya marimekko väskor en i det röda "unikko" och en i brunsvarta "pienet kivet" , skitsnygga... den röda ska jag ha som jobbarväska, rymmer mycke grejjer... jooo jooo jag ska försöka lägga in bild på dom....

Helgen gick i jobbets tecken, och nu har jag 2 dgr ledigt. Det blir väl en tur till stan eller nåt , få se när M kommer vad vi ska göra. Middagen är dock planerad färdigt och det blir taco paj, en hel långpanna med det ... mums. få se om det blir såååå varmt som det lovades.... ojdå verkar bli det för termometern visar +29.8 ( visserligen i solen) men men , då kaske tvätten också torkar... ska nog vara hurtig och slänga i en maskin till med tvätt. Konstigt med den där tvättkorgen, hur man än tömmer den så blir den aldrig tom...... hmmm . 

Nej nu ska jag hälla kaffet i termosen, och invänta besöket...  Hej.