Tacka vet jag fotboll!

Ja inte bidde det nån guldmedalj inte silver och ej heller brons.... men jag är int bitter, för jag vet att finnarna slår oss aldrig i fotboll =). Always look att the bright sid of life! Det är jag i ett nötskal ( om jag nån gång ryms i ett sånt) fnisss.... inte sura ihop nu bara se framåt.... det blir ju så mycke roligare då.

Och framåt har det gått... S balklänning är så gott som färdig, ska bara sy en underkjol med tyll i så det blir rätt vidd på klänningen, och jag får väl skryta och säga att jag är jävligt nöjd . Tror att min syster som sitter uppe bland molnen ler stort och håller med...  S kommer att vara jätte snygg i klänningen.

Så sjumilaskogen inte blev jag glad iaf över gårdagens match.....(här viftas inte blåvitt),

Nähäps nu ska jag återgå till tyllens underbara värld.....

Hejkon bejkon.

image35 ha en muuusig söndag kväll allihopa!

Dagens toppen:

Sverige är i semifinal i vm-hockey....Yeeeeehaaaaaaa .....(jublar och hjular), och när vi ändå är i gång så kan vi ju ta en sak till...Henke Larsson spelar em fotboll om 4 veckor.... Yeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaa.
Vilka tider man har att se fram emot.

Och kan ju inte undgå då veckans botten... nämligen så har gänget i Vojakkala rockat loss rejält igen.... det har ju varit lite läskigt tyst om dom ett bara tag, och det vet man ju vad det betyder.... vojne vojne , kan man inte göra nåt åt saken??? Men tydligen inte, för ingen törs, för då blir man stämplad som rasist..... Men rasist eller ej ska dom få härja på sådär.... joo tydligen.... suck, stånk, stön.... nog om det, tänker inte ödsla min dyrbara tid åt detta jävla *piiiiip*

Imorgon hämtar jag S, hon ska prova "provklänningen" nu när jag ändrat på den lite... sen blir det att tillverka den i det "riktiga" tyget.... bild kommer senare.... ( har hört det förr , eller hur ?)

Nej nu ska jag sluta svamla, ska gå och vika lite tvätt.

Hejkon Bejkon!

Visst e han snygg....

image28
 
Våran kissemisse, Cesar 8år. favorit sysselsättnig bla att :
image29
äta glass, så man måste lämna lite på pinnen åt honom, hallogrottor är han också förtjust i .
Sen gillar han bara att vara:
image30
och se snygg ut,  håller nog på att vänja in sig vid att:

javisst , bada bastu! Sån e han våran Cesar, han firar födelsedag 10/4 (samma dag som morsan). 

Som du ser S, så har jag lånat bilderna av dig, måste kolla sen med dig vilka vi ska framkalla, jag vill nog även ha en förstoring på honom.

Ja herregud

hur ska detta sluta, jag vill att det ska ta slut nu, för då är ju alla vinnare...jahhaaa funderar ni , va sjutton snackar hon om då... nå det är ju Körslaget såklart. Det blir ju bara bättre och bättre för varje gång! Nu blir det knepigt att rösta på lördag... får väl rösta på alla så blir det bra...... Hjäääälp.

GLADA VAPPEN!

Ja nu så är väl våren ordentligt insparkad, och vilket väder sen.... häärligt, och för en gång skull så är jag ledig . Valborgsfirandet började med att jag hade bjudit "mina" tjejer S o E på riktigt vappu fika med sima och munkkia. Var riktigt trevligt att ha tjejerna här , vi satt ute på altanen i värmen, S jagade katten med kameran, fast det var ju inga problem för Cesar var en riktig linslus... skulle bara trycka in nosen i kameran mest hela tiden.  Spånade lite i balklänningarna, måste börja med dom nu så att jag hinner, fast jag vet ju att jag hinner om det så vore en dag kvar till balen.... (jobbar bäst med lite positiv stress)

Kvällen tillbringades en stund på tu man hand med katten, men han blev nog lite less på mig och drog ut på byn han med. Killarna tog Forrden på äventyr och skjutsade gubben hem till byn.... så jag gjorde en kycklingsallad i väntan på att S skulle komma och sen drog vi vidare till lillebror på seskis. Där blev det fika och surr i ett par timmar, sen hem och käka lite sallad och vitlöksbaguett. Mums.

Nu har jag bälgat i mig snart en panna kaffe , S sover fortfarande... ska nog gå och sitta ute en stund i värmen.

Have a nice day !